site maker

Diner Kaart

Verrassingsmenu

Laat u eens heerlijk verrassen door onze koks met een combinatie van vlees en/of vis.

3 gangen menu

29,50 euro

4 gangen menu

34,50 euro

5 gangen menu

39,50 euro

KINDERKAART

Voorgerechten

Vegetarisch

Vega Krokantje ~ € 9,50

Cheese Wellinton met zachte geitenkaas “en croute” met komijn, tijm en

bramen

Frisse bite ~ € 8,00

Tomatensalade met dun gesneden rode ui, komkommer linten, gekookt eitje rosti bites en pesto olie

Vis

Zoet snuitje ~ € 11,00

Gerookte zalm, bereid in rook van 65 graden zodat de vis langzaam gaard op een bedje van groente spaghetti en mousse van beekforel

Pittig Potje ~ € 11,50

Scampi’s in knoflookroom met sambal badjak en krokante knoflook bruchetta’s

Krijgers Kosje ~ € 11,75

Tataki van tonijn met wakame, pittig sesam krokantje, oosterse sjalotjes en wasabi mayonaise


Vlees

Stapelbedje ~ € 12,50

Gerookte eendenborst , een stapelaar van rood -en witlof met vijgen,

geblancheerde groene asperge, cantharellen en een frisse dressing

Italiano Originalo  ~ € 10,50

Vitello tonato gebraden fricandeau met kapperappeltjes, tonijnmayonaise, tonijnblokjes en vene cress

Vertrouwd Jasje ~ € 11,00

Carpaccio vertrouwd in een nieuw jasje met mizuna vert, sud en sol

tomaatjes, reypenaer en mosterd crème


Soepen

Tomatensoep ~ € 5,25

met balletjes en een scheutje room  en croutons


Soep van de chef  ~ € 5,25

Wisselende soep van dagverse producten


Mandje boerenbrood met 2 heerlijke dips ~ € 2,75


Hoofdgerechten

Al onze hoofgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur, frietjes en mayonaise.

Vegetarisch

Hete brei ~ € 15,50

Penne rigate, gewokte pasta met oesterzwam, rode ui, kerstomaatjes, rucola en pesto geserveerd met brood en geraspte kaas

Heksigheidje ~ € 16,25

Een ouderwets lekker pasteitje van paddenstoelen met kroketjes van

paddenstoelen en gefrituurde oesterzwammen

Mami-Api ~ € 16,00

Een loempia gevuld met quorn en een spicy groente garnituur op een bedje van gewokte groente

Vis

Berelekker ~ € 19,50

Zalmfilet gegratineerd met zachte geitenkaas en geserveerd met een

wittewijnsaus en dille olie

Hollands Bakkje ~ € 21,75

Snoekbaars filet geserveerd met een Hollands garnalen croquetje begeleid met een beure blanc truffelsaus

Gamba samba ~ € 19,75

Zeven reuze garnalen gebakken met knoflook, rode peper

en bosui

Vlees

Frans geluk ~ € 18,50

Met boursin gevulde varkenshaas medaillon gepaneerd in panko geserveerd met een jus van zwarte knoflook

Russisch rundje ~ € 19,50

Botermals gewokte Runder-puntjes met seizoen groenten,

afgeblust met stroganoffsaus

Zacht hopke ~ € 22,75

Een duo van sous-vide gegaarde sukade en een medium gebakken haas medaillon met een zachte kalfsjus

Extra Hoofdgerechten voor de eenvoudige trek:

Burger ~ € 15,00

Medium gebakken, grainfed beefburger, gefrituurde

uienring, bacon, kaas en een brioche broodje

Baby back ribs ~ € 17,00

Huisgemaakte low and slow spareribs met frites, salade

en twee koude sausjes

Nagerechten
Ons ijs is op een ambachtelijke manier bereid

Dame Blanche ~ € 5,75

Een ware klassieker met huisgemaakte warme chocoladesaus

Kenny kiezen ~ € 6,50

Ons dessert van het verrassings menu

Zoet-zoutje ~ € 7,25

Mousse van karamel-zeezout chocolade geserveerd met huisgemaakte hazelnootfudge en rodevruchten crumble

Lokaal lekkers ~ € 7,50

De welbekende (Geldropse) koek met een chocolade koffie ganache, Haagse hopjes ijs, bloedsinaasappelgelei en witte-chocolade truffel

Franse slag ~ € 10,50

4 soorten kaas, honing, vijgen en noten

Glas heerlijke dessertwijn ~ € 3,25

ATTENTIE

Dieet wensen, aanpassingen,

Wanneer u gebonden bent aan een dieet of rekening dient te houden met een

vorm van allergie, horen wij het graag. Zo nodig passen wij het gerecht,

waar mogelijk, aan. Ook kunnen we u een alternatief adviseren.


woensdag, donderdag en vrijdag

serveren wij een speciaal menu
Voor u hebben we op
woensdag, donderdag en vrijdag een speciaal menu voor twee
(wisselt regelmatig!)
3 gangen menu voor 2 personen € 39,50

RESERVEREN