bootstrap slideshow

Diner Kaart

Verrassingsmenu

Laat u eens heerlijk verrassen door onze koks met een combinatie van vlees en/of vis.

3 gangen menu

29,50 euro

4 gangen menu

34,50 euro

5 gangen menu

39,50 euro

KINDERKAART

Voorgerechten

Vegetarisch

Bietje Kaas ~ € 9,00

Sous-vide gegaarde gele biet met als garnituur fregola,

geitenkaas en kappertjes

Romig Rondje ~ € 10,25

Kleine ronde brie in de korst gebakken met brood en een salade met appel en walnoten

Vis

Houdini Crostini ~ € 9,50

Zalm, makreel en forel begeleid met gele curry mayonaise, stukjes avocado en een crostini geserveerd in rook

Scherpe Toef ~ € 10,50

Een bonbon van zachte heilbot, gevuld met rivierkreeften- staartjes, aangemaakt met rode peper mayonaise, peterselie en een rood uitje

Pittig Potje~ € 11,50

Scampi’s in knoflookroom met sambal badjak en krokante knoflook bruchetta’s

Vlees

Flinter Zoetje ~ € 9,50

Witlofsalade met appel en rozijntjes, waarop dun gesneden ham met scarlet cress

Gekoesterde Twist ~ € 11,00

Carpaccio in een nieuw jasje met mizuna vert, sud en sol tomaatjes, old Amsterdam en mosterd crème

Woeste Goeste ~ € 11,50

Rundertartaar, een Belgische klassieker met garnituur van kwartel eidooier, gefrituurde kappertjes, augurk, uitjes en affilla cress

Spaanse Hap ~ € 16,50

Tapas voor twee personen, vis, vlees en vegetarisch (tevens geheel vegetarisch te bestellen)


Soepen

Oma's Tomatensoep ~ € 5,25

Tomatensoep met balletjes, een scheutje room en croutons

Soep van de chef ~ € 5,25

Wisselende soep van dagverse producten

Mandje boerenbrood met twee dips ~ € 2,75



Hoofdgerechten

Al onze hoofgerechten worden geserveerd met een bijpassend groentegarnituur, frietjes en mayonaise.

Vegetarisch

Potje lekker ~ € 14,50

Een vegetarische lasagne opgebouwd met een rijk gevulde saus met daarin paddenstoelen, uien, spinazie, knoflook en room

Heksen trio ~ € 15,50

Een ouderwets pasteitje van paddenstoelen met een kroketje van cèpes risotto en een gefrituurde oesterzwam

Warm verpakt ~ € 17,00

Kaasfondue met o.a. brood, komkommer, bleekselderij, tomaatjes, bloemkool en een frisse salade

Vis

Hollandse Liefde ~ € 16,75

Hollandse scholfiletrolletjes gegarneerd met venusschelpen en gemonteerde wittewijnsaus

Pittige bende ~ € 19,75

Zeven reuze garnalen gebakken met knoflook, rode peper en bosui

Geschaarde baas ~ € 25,50

Een filetje van zeebaars met een halve kreeft geserveerd met een quenelle van saffraanboter

Vlees

Stoere bite ~ € 18,50

Skirt steak, een gemarmerd stuk grain-fed uit de binnenkant van de ribbenkast, stevig en smaakvol, geserveerd met een gekneusde pepersaus

Franse knecht ~ € 19,50

Medaillon van lamsfilet met Provençaalse kruiden omwikkeld met serranoham en begeleid met een krachtige rode portsaus

Zachte rakker ~ € 26,75

Medium gesauteerde runderhaas met een quenelle van Pistache paté en een rozemarijn gerookte knoflooksaus

Hoofdgerechten voor de eenvoudige trek

Burger ~ € 15,00

Medium gebakken grain fed beefburger met gebakken ui, Bacon en kaas op een brioche broodje

Baby back ribs ~ € 17,00

Huisgemaakte low and slow spareribs met frites, salade en twee koude sausjes 

Nagerechten
Ons ijs is op een ambachtelijke manier bereid

Dame Blanche ~ € 5,75

Een ware klassieker met huisgemaakte warme chocoladesaus

Rooms genot ~ € 6,50

Vanille panna cotta met chutney van rode vruchten en geslagen room

Stevig geschud ~ € 6,75

Mousse van Callebaut (54%) met crumble van koffie en geslagen room

Hemels hapje ~ € 7,00

Huisgemaakte parfait met Marsbites, crème van dulce de leche en geslagen room

Kwartetje ~ € 10,50 

Vier soorten kaas, honing, vijgen, noten

Glas aanbevolen dessertwijn ~ € 3,25

Attentie.....Dieet wensen, aanpassingen

Wanneer u gebonden bent aan een dieet of rekening dient te houden met een vorm van allergie, horen wij het graag. Zo nodig passen wij het gerecht, waar mogelijk, aan. Ook kunnen we u een alternatief adviseren.


woensdag en donderdag

serveren wij een speciaal menu
Wisselend 3 gangen menu op woensdag en donderdag ~ 20,00 euro

RESERVEREN